Verktøy vi bruker

Her vil du  finne en oversikt over verktøyene jeg bruker. 

Alle har vi ulike behov og ikke alle verktøyene passer for deg og din bedrift – vi tilpasser til din bedrifts behov. Kontakt meg for en uforpliktende samtale,

en hjelpende hånd

Du velger å være smart! Du velger å spare tid og vil være en effektiv leder. Da gjør du som mange andre ledere, du velger en hjelpende hånd.  

Din hjelpende hånd gir tips og råd for å få hjulene igang. Målet ditt blir å komme tilbake i flytsonen.

Vi bruker ulike gode og enkle verktøy. På denne siden får du  en oversikt over noen av dem. 

EGOGRAM -vår atferd påvirker

Bestill Egogram til ditt team, til en søker, din nye medarbeider, eller til deg selv for å øke selvinnsikt, vite noe om atferden til søkeren eller for å jobbe med kommunikasjon og samarbeid i teamet.

Det er ikke den enkelte medarbeider sin kompetanse men samarbeidet mellom dem, som avgjør suksessen til en organisasjon. Uten samarbeid vil resultatene la vente på seg. Få et bedre team med egogram. Bestill et kurs idag, nyttig og morsomt!

Vi tilbyr også sertifisering i bruk av dette verktøyet. I eksklusive kurs for to eller flere.                       

Ta kontakt for pris og dato. 

Autorisert Styremedlem

Stadig flere bedrifter innser at det er  svært viktig for bedriftens resultater at det er et engasjert og profesjonelt styrearbeid på toppen av organisasjonen. Barnehager som er samorganisert med andre, vet dette og  har brukt det til sin fordel i lang tid. Enkeltstående barnehager har  ikke ofte et profesjonelt styrearbeid og undervurderer ofte viktigheten av det. Å finne gode og engasjerte profesjonelle styremedlemmer er ikke enkelt. Det er  ofte dessuten for dyrt for  disse mindre store barnehagene. Jeg tilbyr  å være et slikt styremedlem til overkommelig pris. Pr idag er det  tre barnehager som benytter seg av denne tjenesten. Flere kan det bli. 

coach eller terapeut

Individuell coach og personlig trener har blitt populært. Når det gjelder å  trene  vår kropp så er det  blitt vanlig å mer effektiv å gjøre dette sammen med en som kan hjelpe deg igang. Når det gjelder å fungere i en lederrolle eller mestre  arbeidslivets utfordringer, eller helt enkelt å bli kvitt en fobi, mestre vanskelige følelser, så er dette noe vi tydeligvis mener at vi kan klare uten hjelp. Fremdeles mener mange at  en bare skal lære å leve med angst og triste vanskelige følelser, en «teit» men plagsom edderkoppfobi eller redsel for å snakke i og foran en forsamling. Jeg mener det er  HELT feil. 

Hvorfor skal vi vente til problemer blir så store at det ikke lenger går an å bli kvitt dem med enkle grep? Hvem har fått oss til å tro at det å klare seg selv er bedre enn å ha en terapeut å gå til? Kjenner du deg igjen? Bruker du alt for mye energi på å late som ingenting? Tenk på det hva det ville betydd for deg å mestre og kanskje til og med bli helt fri. Jeg vet at det går an, fordi  jeg har opplevd det selv og fordi jeg har fått lov å hjelpe andre. Ikke vent – bestill din time idag. 

Tankefeltterapi og emotionel frihedsteknik er en simpel metode for hurtig behandling af de fleste psykologiske problemer, herunder fobiertraumer, angsttilstande, afhængighed, depressioner, stress, sorg og flere fysiske problemer bl.a. smerter.

Ta kontakt eller bestill din time

Om du ønsker en uforpliktende samtale en  individuell  rådgivning time, eller en terapitime med TFT: Fyll inn skjemaet og jeg tar kontakt med deg innen 24 timer.