Om meg

Marianne Ostrøm Utvikler av organisasjoner og mennesker

Bidrar til kontinuerlig utvikling

Bli bedre kjent

Litt om meg selv

Mine erfaring er bred og lang. Jeg har erfaring både fra operativ ledelse, undervisning og styrerommet. I alle år har jeg brukt den personlige samtalen og kunnskapen innen for transaksjonsanalysen (TA) for å utvikle teams og fått veiledet mennesker til større innsikt og bedre selvforståelse.

Min misjon

Jeg brenner for å få mennesker til å blomstre. De siste året har jeg utdannet meg til tankefeltterapeut. Her kombinerer jeg på mange måter all erfaring med endringsledelse og menneskers personlige utvikling.

Jeg har bidratt til å skape positive endringer i organisasjoner

SPESIALITETER

erfaren leder

Jeg har ledet små, mellomstore og store barnehager i tilsammen 25 år med fullt økonomiansvar.
Jeg har kvalitetsansvarlig i konsern og regionleder i en ideell organisasjon.

Personlig utvikling

Jeg har vært og er pr idag personlig trener/veileder for flere daglige ledere i private barnehager. 

Jeg har stor bransjekunnskap
og god organisasjonsforståelse.

personlighetstester

Jeg eier atferdstesten Egogram som er et fantastisk verktøy i teambygging og økt selvforståelse. Jeg gir kurs for bedrifter i samarbeidsevne.
Testen er godt egnet i rekruttering

Tankefeltterapeut

Emosjonell frihets teknikk er en selvhjelpsteknikk som kombineres med samtaleterapi. Traume- og følelsesforløsende behandling tilbys

kursholder

Jeg har holdt kurs siden 2009.
Jeg tilbyr kurs i mange relevante temaer, både innenfor pedagogikk og ledelse og om det autoritative perspektivet

Styrearbeid

Jeg er sertifiser som styremedlem og har kapasitet til flere styreverv. Pr idag er jeg styreleder for tre ideelle barnehager.

Profesjonell bakgrunn

Erfaring

Mine erfaring er bred og lang. Jeg har erfaring både fra operativ ledelse, undervisning og styrerommet. I alle år har jeg  brukt den personlige samtalen og kunnskapen innen for transaksjonsanalysen (TA) for å utvikle teams og fått veiledet mennesker til større innsikt og bedre selvforståelse. 

De siste året har jeg  utdannet meg til tankefeltterapeut. Her kombinerer jeg på mange måter all erfaring med endringsledelse og menneskers personlige utvikling. 

 

  • Lærer fra 1990 – 1992
  • Barnehageleder siden 1997 -2012
  • Konsulent og kursholder siden 2012
  • Selvstendig næringsdrivende interimledelse 2015 – dd 

Formell utdanning

  • Jeg ble utdannet ved  Nederlandske lærerhøyskolen i Gouda i 1990
  • Jeg gjennomførte ledernes lederkurs  i 2007
  • BLe sertifisert styremedlem  ved styreforeningen i 2021
  • Jeg ble utdannet tankefeltterapeut i 2022 ved Mygind Institutet i Dannmark
Rosa hjertesåpe på bord
livserfaring

Min reise

Jeg vokste opp i Nederland. Jeg ble utdannet ved det Nederlandske lærerhøyskole i Gouda. Mine to første år i min yrkeskarriere jobbet jeg som barneskolelærer i Nederland. I 1992 flyttet jeg til Norge. Jeg brukte noen år til å lære meg det norske språket og kulturen, mens mine barn var små. Jeg jobbet noen år som kateket i den norske kirke, før jeg fant barnehagebransjen som til den dag idag  ble min bane. 

Jeg kjenner bransjen svært godt og har jobbet i over 20 år som leder for ulike barnehager. de siste årene  ledet jeg avanserte omstillingsprosjekter i store kompliserte  barnehager med over 100 barn. 

Jeg har alltid brent for  å få mennesker kan blomstre. Denne lidenskapen har jeg  nå tatt enda et steg videre og utdannet med i 2022 til tankefeltterapeut. 

Ta kontakt eller bestill din time

Om du ønsker en uforpliktende samtale en  individuell  rådgivning time, eller en terapitime med TFT: Fyll inn skjemaet og jeg tar kontakt med deg innen 24 timer.