Coach

start med å endre ditt liv
Ta det første steget idag

Dette bør du vite

Ofte stilte spørsmål

Hvis du vil vite mer om Tankefeltterapi eller pusteteknikker, kan du lese mer på min terapiside Ostrom-terapi 

 

Jeg har lang erfaring som veileder gjennom samtale. Jeg bruker gjerne  personlighetstest EGOGRAM i  coaching. Coaching er personlig og handler om deg og det som begrenser deg i jobb eller privatlivet.  Det å være leder kan by på personlige utfordringer. Individuell veiledning/coaching eller terapi kan hjelpe deg å komme videre. 

Gå til  min side: Ostrøm terapi for mer informasjon om terapi.  

Det kommer an på hva du  ønsker deg. Vil du bli tryggere i lederrollen, er det gjerne ledercoaching med fokus på deg og hvordan du med din personlighet  må lede andre.  Ingen personligheter er feil, du må bare lære den å kjenne litt bedre. Derson du  ønsker personlig terati  fordi  du sliter med angst, depresjon eller smerter, fibromyalgi  eller fobier og avhengighet, kan tankefeltterapi være  et fantastisk hjelpemiddel. 

Dette er veldig individuelt og avhenger av  dine utfordringer. En coachingstime tar ofte ca. man 1 til 1,5 time. Men vi anbefaler alltid å ta minst tre sesjoner, gjerne med en ukers mellomrom. 

Ta kontakt eller bestill din time

Om du ønsker en uforpliktende samtale en  individuell  rådgivning time, eller en terapitime med TFT: Fyll inn skjemaet og jeg tar kontakt med deg innen 24 timer.