Våre nye satsinger

Våre nye satsinger.

Vi satser mer på kurs og utvikling. De siste årene har vi brukt det meste av tiden på interim ledelse, og navnet vårt har vært Ostrøm Ordner Opp As. Vi byttet navn i desember 2021 til Ostrøm Kurs og Utvikling As.

Vi har de siste årene hatt stor fokus på barnehager, det vil selvfølgelig fortsette. Vi ønsker i vår nye satsing i tillegg å bygge videre på vår rike historie der vi arbeidet med alle bransjer. 

Vi har over mange år gjennomført lederkurs med gode resultater. Vi har hjulpet bedrifter med å utvikle sine organisasjoner og vi har hatt en rekke kurs for alle ansatte. Dette tar vi nå mer tak i. 

Vi ønsker å bruke nettet mer via zoom-kurs. Vi gleder oss virkelig til å hjelpe deg og dine til å lykkes. 

Det autoritative perspektiv

Modellen viser de fire hovedstiler i ledelse. Vi finner autoritær ledelse, forsømmende ledelse, ettergivende ledelse og autoritativ ledelse.

 I boken vår «det autoritative perspektiv» slo vi et slag for prosessorientert ledelse. Det handler om krav og det handler om respons.

Vi erfarer at det ennå er for stor fokus på forhåndsbestemte mål og for lite fokus på prosessen som gjør det optimale ut av det som skjer. 

 

Litt om våre satsinger

Dette handler om en videre sating på interim ledelse. Det at du leier inn en midlertidig leder som fungerer for fullt fra dag en, og som kan avsluttes når jobben er ferdig.

Det handler om lederkurs, kurs for ansatte, lederlagsutvikling, og  utvikling av organisasjonen. 

Dette handler om Ideelle barnehager SA, det handler om vårt nye bokprosjekt, det handler om barnehagen som bedrift, det er en rekke prosjekter vi arbeider med.

Det en oppnår

Vi ønsker å bidra til at du og dine skal lykkes med dere holder på med.

Vi ønsker å bidra til at ideelle barnehager skal overleve i et klima av motgang.

Vi vil ha sterk fokus på å gjøre ledere bedre og ha en spesiell fokus på verdien av lederlag.

Vi tror på team som metode og det vil prege vårt arbeid.

Etter hvert vil vi bidra med en ny bok om moderne ledelse og oppdragelse.

Mann triller kvalitetshjulet oppover en bakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.